15-maart 2020:

Gezien de uitbraak van het Coronavirus wordt u verzocht om bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts de afspraak te annuleren. Ik reken geen kosten voor het niet tijdig annuleren van een afspraak. Ik zoek graag samen met u naar andere mogelijkheden om, indien gewenst, toch contact te hebben.

Als u zelf geen klachten heeft, maar wel in aanraking bent geweest met iemand die besmet is geraakt met het Coronavirus, of daarvan wordt verdacht, verzoek ik u vriendelijk telefonisch contact met mij op te nemen om eveneens andere mogelijkheden van contact te bespreken. 

14-mei 2018:

Er wordt vanuit het UMCG nog steeds gezocht naar deelnemers voor de Depressiestudie. Zie voor meer informatie onderstaand nieuwsbericht d.d. 16-oktober 2017 en de website www.depressiestudie.com.

9-januari 2017

Zoals verplicht per 1 januari 2017, vanuit de Zorgverzekeringswet, beschikt de praktijk over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut. Op verzoek is het statuut in te zien.

16-oktober 2017

Ik ben sinds 2016 als cognitief gedragstherapeut/ behandelaar betrokken bij de Depressiestudie, een wetenschappelijk onderzoek vanuit het Universitair Medisch Centrum Groningen. Mensen die meerdere keren depressief zijn geweest, hebben een verhoogde kans om nóg een keer depressief te worden. Uit eerder onderzoek is gebleken dat wanneer mensen, na herstel van een depressieve episode, preventieve cognitieve therapie krijgen, de kans op terugval kleiner is. Hoe dit komt wordt onderzocht in de Depressiestudie. Er wordt nog gezocht naar deelnemers, mensen die in het verleden depressief zijn geweest. Voor meer informatie over de studie “Werkingsmechanismen van terugvalpreventie bij depressie: een fMRI-studie”, zie de website: www.depressiestudie.com

24-november 2017

Sinds november 2017 ben ik lid van het PsyNVPD netwerk van de Nederlandse Vereniging voor Psychodermatologie (zie de website nvpd.nl). Zodra de wachttijd is afgenomen kunnen cliënten met psychische klachten gerelateerd aan het hebben van een chronische huidaandoening zich aanmelden (op verwijzing van de huisarts of dermatoloog). Voor meer informatie ben ik bereikbaar via vermelde contactgegevens.